Per kamer boeken

Wilt u met twee personen of een klein gezelschap een catered villa boeken, maar bent u met te weinig personen om een volledige villa te boeken? Wens Villa’s biedt in een aantal gevallen de mogelijkheid om één of meerdere kamers te boeken in een catered villa.

Net als in een hotel kunt u uw eigen slaapkamer(s) met privéfaciliteiten boeken. Samen met de andere gasten in de villa maakt u gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes om te ontspannen en te genieten van het ontbijt en diner. Uiteraard met de huiselijke sfeer en de persoonlijke service van de staf van Wens Villa’s.

Wens Villa’s houdt bovendien rekening met uw wensen (en de groepssamenstelling), wanneer er meerdere families en/of groepen in een villa boeken.

Heeft u interesse in één van onze catered villa’s en wilt u graag één of meerdere kamers boeken, dan kunt altijd geheel vrijblijvend een aanvraag indienen voor de betreffende villa. Bovendien biedt onze zoekfunctie ook de mogelijkheid om naar beschikbare "losse kamers" te zoeken.

Meer informatie? Klikt u dan op Stel een vraag of neemt u contact op per telefoon +31 (0)35 5436677 of via e-mail villas@wens.nl.