Omgeving Casa Volantà

Golfclub Toscana vindt u op zo’n 30 kilometer afstand. Golf club Toscana staat bekend als een van de meest exclusieve in Italië, grenst direct aan het Cordial Hotel & Golf Resort Il Pelagone en is omgeven door zilverkleurige olijfbomen en eindeloze rijen cipressen, wat u direct doet realiseren dat u in Toscane bent.

Golf Club Toscana werd opgericht in 1999 en is ontworpen door Keith Preston. 18 holes, par 71. Het werd door de Italiaanse journalisten verkozen tot de top 10 Nieuwe Golf bestemmingen in Italië. De kampioenschappen voor de 2006 van de Alps Tour, voor de 2011 van de Alps Tour Qualifying School en tal van Pro-Am vonden hier plaats.

Ervaren spelers kunnen genieten van de natuurlijke loop, die prachtig panoramisch uitzicht biedt op de zeeweg naar beneden richting het eiland Elba. De greens zijn erg lastig en men moet dan ook aandacht besteden aan de verschillende bunkers die hen beschermen.

Het is een uitdagende golfbaan die perfect past in het landschap. De 18 holes golfbaan etablissement met de internationale normen, golfschool, de grote driving range en 2 putting greens biedt professionele golfers, evenals beginners alle essentiële benodigdheden.

Voor meer informatie: www.golfclubtoscana.com

p207d4482197225

Golfclub Toscana