Wie zijn wij

Wens Chalets / Villa’s is al ruim 40 jaar actief met het verhuren van catered accommodaties voor zowel de zomer als wintersportvakantie in Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Met oog voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak gaan wij voor het beste voor onze gasten, collega's en partners.

Wens Chalets begon in 1975 met één catered chalet in Crans Montana in Zwitserland. Inmiddels zijn we gegroeid naar een aanbod van meer dan 25 catered chalets in Oostenrijk, Italië en Frankrijk. Daarnaast zijn we enkele jaren geleden met het aanbieden van catered villa’s op zomerbestemmingen. We gaan op zoek naar de beste locaties en de populairste gebieden. We hebben veel catered huizen  in ons aanbod die we al jaren aanbieden. Chalet Räterhof in Fiss beheren wij bijvoorbeeld alweer 30 jaar en chalet Zöller in St. Anton al 25 jaar. Villa de Mas hebben we inmiddels ook al ruim 5 jaar in beheer. Deze huizen blijven onverminderd populair bij onze gasten.

Uiteraard zijn we elk jaar weer op zoek naar leuke nieuwe chalets en villa’s om u als gast elk jaar weer iets nieuws aan te kunnen bieden.

Ons team

Op ons hoofdkantoor in Baarn werken we met een klein team, dat vol enthousiasme uit eigen ervaringen over onze catered villa’s kan vertellen. De meeste van onze collega's hebben zelf één of meerdere seizoenen als staf in een catered chalet of villa gewerkt. Bovendien bezoeken we regelmatig alle catered villa’s in ons aanbod. We kunnen u met een persoonlijk advies helpen bij de keuze van uw catered villa. Dankzij onze staf ter plaatse kunnen wij bovendien antwoord geven op gedetailleerde vragen.

Groepsfoto Wens Chalets 0263

Het team van Wens Villa's