Catered Villa’s - De ideale zomervakantie!

Samen met familie en vrienden in een catered villa. De dag beginnen met een heerlijk ontbijt op het terras, erop uit in de prachtige omgeving van een van onze serene villa’s en de dag afsluiten met een heerlijk driegangendiner, een verkoelend drankje en het uitzicht dat het landgoed te bieden heeft. 

Waar Wens Chalets de echte wintersportliefhebber een volledig verzorgde vakantie biedt, richt Wens Villa’s zich tot de zomerliefhebber. Zo heeft u nu de keuze uit verschillende catered villa’s. Wij zorgen voor uw ontspannen vakantie. Voor u is het tijd om te genieten!

Catered Villa’s - Alle geneugten van de zomervakantie!

Wens Chalets betekent sinds kort meer dan de meest vooraanstaande organisatie in Nederland voor een volledig verzorgde wintersportvakantie. Vanaf heden kunt u ook in de zomer genieten van de gastvrijheid van Wens Chalets.

Net als in een catered chalet zorgt onze Nederlandstalige staf in onze Villa’s voor uw uitgebreide ontbijtbuffet en driegangendiner. Zij doen de boodschappen, de schoonmaak en de afwas én zorgen dat het u bij aankomst in de villa aan niets ontbreekt. In een catered villa kunt u genieten van alle geneugten van de ideale zomervakantie: de luxe verzorging van een hotel inclusief de vrijheid en ruimte van een eigen villa op een landgoed dat even, enkel van u is. Zo ontbreekt het u als gast tijdens uw vakantie aan niets en kunt u volop genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft.

Uw eigen hosts

Uw villa hosts worden zorgvuldig voor u geselecteerd en beoordeeld op kookkwaliteiten, gastvrijheid en professionaliteit. Uw villa hosts verblijven in de meeste gevallen het gehele seizoen in uw villa en kan u hierdoor uitstekend informeren over de villa, het dorp en de omgeving. Doordat uw hosts bekend zijn met de werkomgeving, kunnen zij zich volledig focussen op een uitstekende verzorging van de gasten. Een groot voordeel ten opzichte van ingehuurde catering! Lees hier meer over de staf van Wens Villa’s.

Kwaliteit en service

Eén van de sterke punten van Wens Villa’s ten opzichte van andere catered villa aanbieders is het ervaren team dat u vanuit het hoofdkantoor in Baarn kan adviseren en flexibel met u meedenkt. Ook biedt dit team samen met een regiomanager ondersteuning aan de staf ter plaatse, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft en u niets tekort komt! U krijgt de mogelijkheid om na uw vakantie een enquête in te vullen die wij serieus behandelen en waarbij we de verbeterpunten meenemen in onze beleidsvoering. Zie ook 'Ervaringen' voor beoordelingen van andere Wens Villa’s gasten.

Alles inclusief - geen toeslagen

Een compleet verzorgde vakantie hoeft niet duur te zijn. Al onze tarieven zijn inclusief ontbijt, driegangendiner en alle drankjes (bier, huiswijn, fris, koffie en thee). In alle villa’s is gratis WIFI aanwezig. Genieten van een welverdiende vakantie door heerlijk niets te doen kan tegen een aantrekkelijke prijs! 

Zakelijke zomervakantie arrangementen

De betrokkenheid van uw medewerkers verhogen? Doelen gehaald? Flexibiliteit en-/of inzet van uw medewerkers belonen? Ga enkele dagen naar de zon met uw collega's en kom fris en vol inspiratie weer terug. Tijdens deze reis leert u uw collega's beter kennen dan een heel jaar op kantoor! Ook voor een zomerreis met uw bedrijf of vereniging is een catered villa de ideale accommodatie. 

IMG 3623

Genieten bij het zwembad

foto13

Residence De Mas