Omgeving Villa de Mas

Bent u avontuurlijk aangelegd of nieuwsgierig geworden naar wat deze omgeving u nog meer te bieden heeft? De fiets is ook in Frankrijk een ideaal vervoersmiddel om het heuvelachtige landschap te verkennen. 

Fietsverhuur

Per auto bent u op 15 minuten afstand verwijderd van Serge Botta; een bedrijf waar u een variëteit aan fietsen kunt huren. Hier kunt u terecht voor persoonlijk advies over het type fiets dat u wilt huren en de mooiste fietsroutes in de omgeving.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: www.moto-scooter-velo-gaillac.fr

Fun & Waterparken

In het plaatsje Le Garric, dat zich op 25 minuten afstand bevindt, vindt u Funpark Cap’ Découverte. Dit Funpark is geschikt voor jong en oud en bestaat uit een skatebaan, een avonturenpark en een waterpark. U kunt er karten, waterskiën, mountainbiken en klimmen.

Voor verdere informatie en prijzen: www.vert-marine.com

Het is iets verder rijden maar dan kunt u zich wél voorbereiden op een dagje vol plezier. Waterpark Quercyland is een echte aanrader. 

Gelegen in Souillac bevindt dit waterpark zich naast de rivier de Dordogne. Met het entreebewijs heeft u de keuze uit waterspellen, 5 zwembaden, 2 gigantische waterglijbanen, minigolf, trampolines, een picknickweide, waterfietsen en een vliegtuig rotonde, Jeu de boules, voetbal, basketbal, Minigolf, springkastelen en ga zo maar door.

Voor verdere informatie en prijzen: www.copeyre.com

 Het  Bos van Grésigne is met zijn 3600 hectare een van de grootste eikenbossen van Europa. Door middel van duurzame ontwikkeling werd de massale Gresigne als natuurgebied van ecologische flora en fauna, door de Europese Commissie op het Natura 2000-netwerk gezet.

Forêt Domaniale de la Grésigne

Het Bos van Grésigne is een ideale plek om tot rust te komen in de natuur. Door zijn rijke flora en fauna is er een grote kans aanwezig dat u verschillende diersoorten zult tegenkomen . Zo vindt u er herten, reeën, wilde zwijnen, carnivoren en meer dan honderd soorten broedvogels. Naast een rijke fauna, zijn er ook vele soorten wilde planten. De orchideeën zijn waarschijnlijk het meest opmerkelijk. 
Voor de fietsliefhebber is er een breed scala aan paden waardoor ontdekking per mountainbike tot de mogelijkheden behoort.  

201302130936

Cap’ Découverte

d3999de857361da6b21079746675676c

Quercyland