Een speels dagje uit Montjoi, Frankrijk

Bent u toe aan een speels, avontuurlijk en leuk dagje uit? Dan is Parc-en-ciel een geschikte dag uit voor u en uw kinderen.

Parc-en-ciel 

Parc-en-ciel is een park met hoge touwen binnen een bebost landschap van 16 hectare, gelegen in de Lot-et-Garonne , op de grens van de Dordogne en de Périgord. 

Een park in de lucht waar u letterlijk de boom in kunt, aan gigantische zip-lijnen kunt klimmen, kunt mini-golfen of kunt disc-golfen. U kunt hier ook genieten van het natuurlijke zwemgedeelte, een wandeling door het park of een picknick in het bos of langs het water.

Voor meer informatie: www.parc-en-ciel.com 

Walibi

Ook vindt u ‘Walibi’, een waterpretpark in Agen, op zo’n 20 minuten van onze villa ‘Coty’. Naast de kinderattracties zijn er ook voor de wat ouderen echte “thrill rides”, attracties voor het hele gezin of leuke en vermakelijke shows.

Voor meer informatie en prijzen: www.walibi.com/sud-ouest/fr-fr

Rikiki-plage

Voor de allerkleinsten is het erg leuk poedelen in het schone water van de Séoune ter plaatse van de waterval bij "Rikiki-plage". Hiervoor volgt u enkele kilometers de D60 richting het oosten. U vindt hier een weide, een klein zandstrandje tussen de bomen en een boom waar een slingertouw aan vastgemaakt is. Vaak heeft u hier het rijk voor u alleen, maar soms nemen ook andere gezinnen met hun picknicklakens plaats op de weide. 

Paardrijden

Er zijn kleinschalige maneges in de omgeving te vinden waarvan er een rommelige, maar zeer kindvriendelijke onderweg naar Roquecor te vinden is. De moeder des huizes maakt hier overigens voor de kinderen een lunch met perfecte steak frites op het rooster van de openhaard en de manege bevindt zich slechts op 15 minuten rijden.

Adres en contactgegevens:

Auberge de Lauzinie centre equestre
Lacourt de Visa 82190 Bourg de Visa
Tél: 05 63952331

angersloirevalley accrobranche parc anjou aventure 247876

Parc-en-ciel

walibi

Walibi